måndag 20 juni 2011

Ibland behöver det inte vara svårare (Reviderat inlägg: Ibland är det tydligen svårare än vad man först trodde)......

Det är fantastiskt att Tottenham år efter år kan strula till lanseringen av de nya tröjorna. De flesta andra lag visar tidigt upp kommande säsongs nya tröjor. Tottenhams kom först idag och var de då värda väntan?1:a stället ar helt ok. Klassiskt vitt. Rent och snyggt. Kanske inte världens snyggaste reklamlogga och inte heller en klockren krage. Snyggt med mörkblå byxor dock. Enkelt, rent och snyggt. Ibland behöver det inte vara svårare.

2:a stället. Jag antar (och hoppas) att det är det svarta. Också ett bra ställ. Rena linjer. Inte så mycket kludd. Svart är snyggt.

3:e stället. Babyblått?! Finns säkert en anledning och kommer ju för den delen inte att användas särdeles ofta. Vilket är tur då det mer liknar en pyjamas en ett fotbollsställ.

Tillägg, klockan 22.42
Har efter närmare efterforskning insett, till min stora förskräckelse, insett att det just är det babyblå stället som är vårt tilltänkta 2:a ställ. Vad var det som gick fel egentligen? Förmodligen väldigt få lag som blir livrädda för ett gäng pastellfärgade godisbjörnar. Hur svårt kan det vara? Mycket tydligen!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar