onsdag 8 juni 2011

De tre musketörerna till undsättning...

Enligt Arry är vi bara tre kvalitetsspelare från en Champions League-plats. Vilka skulle det vara? Hoppas inte att Friedel är en av dem. Han kanske är den där fjärde, i Dumas bok, som gärna vill bli men inte är en riktig musketör.


Annars verkar en del av spelarna trivas med att vara lediga. VDV är i St. Tropez, Jenas trivs med livet och har varit på bröllop (kanske Alan Huttons). Enligt Twitter är Modric inte på väg bort och Perotti (var kom det ryktet ifrån) är inte till salu och Crouch är fortfarande sur för att han petades. Sandro har dock tagits ut i landslaget.

Veckans har ni hört den förut: Tottenham är intresserade av Stuart Downing. Igen. För 27 transferfönstret i rad.

Arsenal tyckte tydligen att den finska defensiven imponerade och gjorde idag klart med en ung finsk mittback. Om han är lika bra som de som spelade mot Zlatan så kanske till och med Tottenhams anfallare kan göra mål.

I en annan del av England spenderas det dock friskt. Man U har köpt Phil Jones, för ryktesvis, £18 miljoner. Han kommer att bli bra, riktigt bra och Harry medger att vi har bjudit på honom tidigare. Varför United köper honom vet jag inte riktigt. Sist jag kollade hade de fyra mittbackar. Kanske gör de det bara för att de kan? Kanske ska de sälja någon?

Liverpool fortsätter spendera överpris för engelsmän. Jordan Henderson, £20 miljoner!!! Vem är han? Ok spelare, javisst. Men £20 mille för en oprövad slitvarg. Känns inte som en spelare som kommer att styra upp Pools mittfält och förse Suarez och Carroll med bollar. Passar Tottenham perfekt. Låt dem förköpa sig tidigt och passa sen på att sno åt sig lite kvalité från kontinenten. Om det nu finns några musketörer som vill komma och slåss i Arrys Lily White Army.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar