torsdag 2 juni 2011

Att sammanfatta något som inte finns...

Inte mycket att sammanfatta men jag gör det ändå.

Palacios är på väg söderöver. Napoli vill köpa men Tottenham begär mer än de ljusblå vill betala. Sälj honom tänker jag spontant. Vi har bättre och kan lätt ersätta honom. Han var bra när han kom men någonstans på vägen tappade han glöden. Han har gått igenom en del så det är väl förståeligt. Jag minns särdeles väl en match mot Arsenal. Han var en gigant. Men som sagt han är inte såld än.

Higuain är visst till salu. Alla klubbar i England är tydligen intresserade. ITK och vanligt sunt förnuft säger att han inte kommer att välja Spurs. City (oväntat) eller Arsenal ligger närmast.

Damaio är fortfarande intressant. Tydligen har hans brasilianska klubb avböjt ett bud i väntan på andra, bättre bud. Vill vi verkligen ha honom då är det väl bara att betala det de vill och hoppas att han gör samma resa som Sandro gjorde förra säsongen. Köp!

Lille vann franska ligan men, om man får tro alla rykten, verkar ändå tappa hela sin trupp. Gervinho, Hazard och Sow är alla intressant namn.

Även om det varit tyst är det ännu inte dags att glömma bort Scott Parker. Inom en snar framtid kommer något att hända. Allt enligt ITK.

Tydligen gäller detta även Friedel. Fan! Jag hade hoppats på något annat, något roligare, något bättre, något yngre. Tråkigare värvning får man fan leta efter.

En sammanfattning av något slag blev det i alla fall. Denna dag då Mark Hughes sa upp sig, vilket enligt honom själv inte hade något att göra med att Aston Villa letar ny manager. Vi får väl se?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar